Over ons

Begin 2015 is NedPrivacy opgericht met als doel het leveren van consultancy, het ontwikkelen tools en het doen van research op de gebieden van privacy, IT-security en compliance. Om onze dienstverlening verder te verbreden zijn we met PerfectWorks gestart. PerfectWorks is net als NedPrivacy gespecialiseerd op de gebieden privacy, IT-security en compliance maar dan alleen gericht op werving en selectie.

De visie die wij hebben is anders. Onze overtuiging is dat kandidaten steeds meer gezien worden als een nummer, die maar een paar minuten “zendtijd” krijgen van recruiters en dit komt het selectieproces niet ten goede. De business owners willen steeds meer resultaat en kandidaten willen weten of een overstap voor hen de juiste is. Kortom maatwerk en persoonlijke aandacht is een vereiste.

PerfectWorks is gespecialiseerd in het vervullen van functies binnen Privacy, IT-security en Compliance. De afgelopen jaren is het netwerk binnen deze disciplines zeer uitgebreid en wijd vertakt geworden, zowel binnen het bedrijfsleven, de overheid en wereldwijd. Belangrijk is dat we de markt en de materie kennen. Niet alleen omdat we “door-de-wol-zijn-geverfd”, maar ook door het hebben van aantoonbare kwalificaties in de vorm van wereldwijd erkende industrie certificaten en dat maakt ons uniek in deze markt.

Goede specialisten kunnen worden gevonden door specialisten die dezelfde taal spreken, maar net zo belangrijk is dat zij de klant begrijpen en een “win-win” situatie realiseren.

Gerard Smits, partner

Juni 2015

PerfectWorks is een handelsnaam van NedPrivacy BV

Mesdagstraat 12
6566 ZK  Millingen aan de Rijn

M: +31(0) 653 747 050
E: info@perfectworks.nl

KvK: 63175983